Hoogtepunten: Sega komt dit fiscale jaar met meerdere games, remakes en remasters

Hoogtepunten: Sega komt dit fiscale jaar met meerdere games, remakes en remasters

Sega is van plan om dit fiscale jaar, dat loop tot en met maart 2023, meerdere nieuwe games, remakes en remasters uit te brengen.

Dat laat het bedrijf weten tijdens het bekendmaken van diens fiscale jaarcijfers. Om wat voor nieuwe games, remakes en remasters het gaat is nog niet duidelijk. Wel gingen er eerder al geruchten dat het bedrijf reboots uit wil brengen in de Crazy Taxi- en Jet Set Radio-franchises, maar het is onwaarschijnlijk dat de ontwikkeling van deze spellen in een vergevorderd stadium zijn.

Wel is al bekend dat op 23 juni Sonic Origins uitkomt, een verzameling van vier klassieke Sonic-platformers. Ook werkt het bedrijf aan de nieuwe driedimensionale Sonic-game Sonic Frontiers.

Het bedrijf heeft in het afgelopen fiscale jaar meer winst geboekt dan in het jaar daarvoor, dankzij games als Sonic Colours Ultimate, Super Monkey Ball Banana Mania en Lost Judgment. In het nieuwe fiscale jaar verwacht Sega ongeveer twee keer zoveel games te verkopen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan me helaas niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst een echt goede SEGA game heb gespeeld

0
test

@Luigi1985 weet niet wat je speelt, maar yakuza, lost judgement, total war, alien isolation, footbal manager en persona serie is ook van sega. Genoeg goeie series alleen moet wel je ding zijn

0
test

@hulstpower Haha oke ja ik moet ook eerlijk toegeven dat ik geen van die games heb gespeeld en bij sommigen niet wist dat ze van Sega zijn. Van Persona weet ik bijv. dat t kwalitatief goede games zijn meestal, maar niet mijn smaak. In mijn hoofd zaten alleen de Sonic’s en de Nights en de Monkey balls enz.

0

Bij mij is het net andersom: volgens mij heb ik nooit een slechte Sega game gespeeld. On topic: ik zou heel graag willen dat ze een outrun remaster doen incl een nieuwe Ferrari licentie. Maar dat is waarschijnlijk een wens teveel.

0

Aanbevolen voor jou