Sea of Thieves bereikt 5 miljoen spelers op Steam

Sea of Thieves bereikt 5 miljoen spelers op Steam

Er zijn inmiddels vijf miljoen mensen die Sea of Thieves op Steam hebben gespeeld.

Dat heeft Rare aangekondigd. Het is ongeveer achttien maanden geleden dat de game op Steam verscheen - daarvoor was het spel alleen op Xbox-consoles en via de Windows PC Store speelbaar.

Om te vieren dat de vijf miljoen Steam-spelers zijn bereikt, ontvangt iedereen die Sea of Thieves tussen nu en 30 december speelt een All Together Now!-emote. Hoe dat eruit ziet is in de tweet hieronder te zien.

In oktober dit jaar werd bekendgemaakt dat Sea of Thieves in totaal door meer dan 25 miljoen mensen is gespeeld. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn miskoop van het jaar, verdorie. Vriend had dit gekocht en zat op Discord te bleren dat het zo gaaf was. Ik twjjfelde, want 60 euro vind ik een hoop geld voor een game die ik niet ken en had liever Far Cry 5 gekocht, een game waar ik zeker wist dat ik die heel leuk zou vinden. Toch maar laten overhalen en een paar uur plezier met die makker gehad toen hij ineens ging klagen dat hij misselijk van de deining werd en niet meer verder wilde spelen. Sindsdien nooit meer gespeeld, mijn zoon heeft er nog wel een paar avonden gespeeld maar dat was het. Doe ik dus nooit meer, had daar beter een paar kratten bier voor gekocht want dat zou me langer plezier geven.

0

Aanbevolen voor jou