'Resident Evil 4-remake past oorspronkelijke game flink aan'

'Resident Evil 4-remake past oorspronkelijke game flink aan'

De nog onaangekondigde remake van Resident Evil 4 zou flinke aanpassingen doorvoeren ten opzichte van het origineel.

Dat claimt Fanbyte te hebben vernomen. Zo zou het eerste gedeelde van het spel, waarin spelers in een dorpje arriveren en worden achtervolgd door diens inwoners, zich in de remake 's nachts afspelen. Dit in tegenstelling tot het origineel, waarin dit eerste gedeelte zich op klaarlichte dag afspeelt. 

Capcom zou de remake enger willen maken dan het origineel. Het bedrijf zou daarbij geïnspireerd worden door vroege demo's van Resident Evil 4. Deze demo's lekten jaren voor de release van het vierde deel al uit, en toonden hoe hoofdpersonage Leon door een spookachtig kasteel wandelde. Deze versie werd uiteindelijk geschrapt voor de Resident Evil 4 die is uitgekomen. Fanbyte claimt ook dat de remake in de loop van dit jaar officieel aangekondigd moet worden.

Vorig jaar claimde VGC al dat er binnen Capcom onenigheid was over het project. Zo zou het ontwikkelteam een game geïnspireerd door het origineel willen maken, maar wel met nieuwe elementen - vergelijkbaar met de toevoeging van Mr. X in de Resident Evil 2-remake. De ontwikkeling van het spel zou eerst in handen zijn van M-Two, maar Capcom's eigen team dat verantwoordelijk is voor de Resident Evil-remakes zou zich er steeds meer mee hebben bemoeid.

Vooralsnog is het bestaan van de remake van Resident Evil 4 niet officieel bevestigd door Capcom.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind die eerste missie wel leuk maar ik denk serieus dat in het donker veel beter is. Dit is mijn eerste RE die ik ook echt speelde. Die met fixed camera point of views vond ik niks. En deze had een fijne 3e persoons view. En een topper kwa sfeer. Dus ik wil deze remake( als die komt) zeker gaan spelen.

0
test

Ik hoop vooral dat ze de manier van aimen aanpassen. Ik weet dat sommige mensen het nog steeds wel in de vingers hebben, maar ik vind het wel een verouderde mechanic die echt voor verbetering vatbaar is. Hoop op dezelfde controls als in de vorige twee remakes.

0
test

@gusanito Dan maak je een totaal andere game dan RE4. De manier van richten/schieten was namelijk volledig geintegreerd met de algehele ervaring. Het is alsof je de fixed camera positie uit RE2 of RE3 haalt. Neemt niet weg dat beide remakes absoluut fantastisch zijn, en RE4 Remake ook fantastisch kan worden. Maar het is dan echt niet zo simpel als het lijkt.

0

Aanbevolen voor jou