Remasters van Suikoden-games aangekondigd

Remasters van Suikoden-games aangekondigd

Konami werkt aan remasters van Suikoden en het vervolg.

Dat heeft het bedrijf vandaag aangekondigd. Het was al bekend dat Konami tijdens Tokyo Game Show iets ging aankondigen rondom een klassieke franchise en nu is dus bekend om welke franchise het gaat. 

De Suikoden-games kwamen in de jaren 90 uit op PlayStation en later ook Saturn. De rpg-reeks is losjes gebaseerd op het Chinese verhaal Water Margin. De games richgen zich op mytische kristallen, politiek en de '108 Stars of Destiny'. Op PlayStation 2 zijn na de eerste twee games nog drie delen uitgekomen. Tevens zijn er diverse spin-offs gemaakt.

Suikoden I & II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars bevat de eerste twee games uit de reeks met verbeterde grapchis, gameplay en andere verbeteringen.

Junko Kawano, die de personages uit de oorspronkelijke Suikoden uit 1995 heeft ontworpen, heeft ook de nieuwe versies van de personages vormgegeven. Daarnaast worden er allerlei geluidsomgevingen toegevoegd, zoals het geluid van kabbelende beekjes, wind en insecten.

Daarnaast kunnen gevechten twee keer zo snel gespeeld worden en is er een optie om gevechten automatisch te laten afspelen. De game komt ergens volgend jaar uit op Steam, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hier ben ik erg blij mee.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou