Ontwikkeling van Elden Ring is afgerond

Ontwikkeling van Elden Ring is afgerond

Elden Ring is goud gegaan, wat betekent dat de ontwikkeling van het hoofdspel is afgerond.

Dat heeft Yasuhiro Kitao, die verantwoordelijk is voor de marketing bij ontwikkelaar FromSoftware, bevestigd in een video tijdens de Taipei Game Show 2022. 

Ze meldt daarin dat de 'master' van het spel af is en opgestuurd naar de partijen die het moeten goedkeuren. "Het team werkt nu aan een patch die op de dag van release moet verschijnen, zodat alles in de game op rolletjes draait." De complete presentatie is hieronder te bekijken.

Elden Ring werd in 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Laatstgenoemde is de ontwikkelaar van games als Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft meegeholpen met het schrijven van het verhaal. De game komt op 25 februari uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oooooooh zo veel zin in deze game. Sinds dat ik de Fromsoft games ontdekt heb zijn er nog maar weinig andere games die me bekoren. De uitdaging, intensiteit en voldoening die je ervaart bij het verslaan van bazen is als een soort drugs. Bloodborne is wat mij betreft een van de beste games allertijden die ik na bijna 7 jaar nog steeds met plezier speel. Als Elden Ring het zelfde niveau haalt als Dark Souls en Sekiro ben ik er wel een paar honderd uur zoet mee.

0

@DarkSlide.nl Ja. Let wel dat dit meer open world is en dat neemt toch net wat macht weg van de game director om bij elke hoek van het spel de controle te hebben over wat voor ervaring je hebt. Ik vrees dat de ervaring net iets minder... duivels gaat zijn dan een Dark Souls. Aan de andere kant zal het minder voorspelbaar zijn. Als je de truukjes van de Soulsborne games eenmaal kent dan geven ze niet zoveel weerstand meer. Mijn hoop is dat Elden Ring net wat meer onverwacht uit de hoek komt bij new game +, ++, +++, etc.

0
test

@DarkSlide.nl Ik zou heel graag Bloodborne willen spelen, maar ik vind m te beroerd draaien en grafisch maar mwhoa. Hoop op een degelijke ps5 update en dan slinger ik m aan. Maar eerst Elden Ring

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Dat worden weer Slapeloze nachten

0

Aanbevolen voor jou