'Nieuwe Bioshock speelt zich af in stad op Antarctica in de jaren 60'

'Nieuwe Bioshock speelt zich af in stad op Antarctica in de jaren 60'

De nieuwe Bioshock die in ontwikkeling is, zou zich afspelen in een stad op Antarctica in de jaren 60.

Dat claimde journalist Colin Moriarty in een betaalde video - de informatie is vervolgens door website VGC publiekelijk gedeeld. Eurogamer heeft intussen gemeld dezelfde info te hebben verkregen van bronnen.

Volgens Moriarty gaat de nieuwe stad waar de game zich afspeelt Borealis heten. De game zou daarnaast verhaaltechnisch verbonden zijn aan de vorige games in de reeks.

Eerder werd al aangekondigd dat de nieuwe studio Cloud Chamber aan een nieuwe Bioshock-game werkt. Volgens Moriarty krijgt de studio alle middelen om met de nieuwe Bioshock-game aan de hoge verwachtingen te voldoen. Het spel zou mogelijk in 2022 uitkomen.

Kene Levine, de bedenker van de moderne Bioshock-games, werkt overigens niet aan de nieuwe Bioshock. Hij werkt met zijn nieuwe studio Ghost Story Games aan een nieuwe sci-fi-game met rpg-elementen. Volgens Moriarty gaat die game, net als de Bioshock-reeks ook uitgegeven worden door Take-Two.

Eerder deze week lekte de mogelijke naam en het eventuele logo van de nieuwe Bioschock al uit: Bioschock Isolation. Vooralsnog is echter het enige bevestigde feit dat er een nieuwe game in de reeks in ontwikkeling is bij Cloud Chamber.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat maar komen! Heb er zin an!

0
test

Ik denk dat een bevroren stad met de BioShock look en moderne graphics wel eens een visueel festijn zou kunnen worden.

0

Aanbevolen voor jou