Nieuwe beelden van Halo-televisieserie onthuld

Nieuwe beelden van Halo-televisieserie onthuld

Een korte teaser trailer van de televisieserie gebaseerd op Halo is online verschenen.

In november werd al een teaser getoond, maar deze teaser laat meer van de serie zien, waaronder een groep Spartans in een hangar. Vorige maand werd al aangekondigd dat de eerste volledige trailer van de Halo-serie tijdens The Game Awards wordt getoond. Die wordt in de nacht van donderdag op vrijdag vanaf 02:00 uur Nederlandse tijd gehouden.

De serie gebaseerd op Halo werd al in 2013 aangekondigd, maar het had wat voeten in de aarde voordat het project van de grond kwam. De productie van de show is inmiddels geruime tijd aan de gang en het filmen werd afgelopen zomer afgerond.

Het eerste seizoen van de serie krijgt negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. De serie moet in 2022 op Paramount+ lanceren.

Bekijk de nieuwe teaser hieronder.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb er zin in! Was erg te spreken over Forward Unto Dawn. Wellicht niet het beste acteer werk ooit maar zeker vermakelijk. Het deed het geweldig goed om de echte Halo sfeer vast te leggen op film.

0

Aanbevolen voor jou