Meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 volgt zondag

Meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2 volgt zondag

Aanstaande zondag deelt Activision meer informatie over Call of Duty: Modern Warfare 2.

Dat liet ontwikkelaar Infinity Ward in een tweet weten. Op 7 augustus wordt namelijk de Call of Duty League Championship gehouden - de uitzending zal in Nederland pas in de nacht te zien zijn. Hoe dan ook zullen "leden van Infinity Ward nieuwe informatie over Modern Warfare 2 delen". 

Activision is ook van plan om bètacodes voor de game weg te geven tijdens het evenement. Iedereen die fysiek aanwezig is ontvangt er sowieso een, maar kijkers van de livestream maken er ook kans op.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan en ook later dit jaar moet verschijnen.

Activision liet onlangs weten aan Call of Duty-gerelateerde content voor te bereiden voor release in 2023. Dit ondanks eerdere berichtgeving waaruit bleek dat er geen nieuwe mainline Call of Duty-game uit zou komen in dat jaar.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou