Japanse setting is mogelijk onderdeel van Assassin's Creed Infinity

Japanse setting is mogelijk onderdeel van Assassin's Creed Infinity

Volgens geruchten maakt een Japanse setting onderdeel uit van Assassin's Creed Infinity.

Vorige week liet journalist Jeff Grubb al weten dat Ubisoft werkt aan een Assassin's Creed-spel dat zich in het oude Japan afspeelt. Hij kon toen niet zeggen of het om een nieuwe game zou gaan, of dat het als onderdeel van Assassin's Creed Infinity uit zou komen.

Kotaku haalt in een nieuwe reportage het project aan als 'Project Red'. In eerste instantie meldt de website dat het om een losstaande game gaat, maar kort daarna claimt Jason Schreier van Bloomberg dat Project Red ook onderdeel uitmaakt van Assassin's Creed Infinity. Ook Kotaku meent dat het avontuur zich in Azië afspeelt - mogelijk Japan. Ubisoft heeft vooralsnog niets bevestigd.

Assassin's Creed Infinity moet een soort hub worden voor nieuwe Assassin's Creed-avonturen - vandaar de naam. Het spel is al officieel aangekondigd, maar nog niet aan de buitenwereld getoond. De setting (of settings) van de game zijn dan ook nog niet officieel aangekondigd. Er gaan ook al geruime tijd geruchten over een spin-off met Basim uit AC: Valhalla in de hoofdrol. In september onthult Ubisoft "de toekomst van Assassin's Creed" - waarschijnlijk wordt dan meer duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Opzich was er vroeger wel een clan die wel goed past bij AC in Japan. Kom er natuurlijk weer niet op...Was iig 1 van de kleinste van alle Daimo toen, maar waren expert assassins en alstig te veroveren. Zal ff zoeken op internet of ik er iets van kan vinden.

0
test

@-JK- nvm, eerste google hit brengt me op de AC fandom pagina. Daar word de Osaka Brotherhood genoemd en een hele hoop info. Maar zag wel Oda Nobunaga langskomen, het was in die periode toen hij van Japan 1 land wilde maken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola zou Infinity dan als een soort animus de mogelijkheid geven naar verschillende settings en tijden te gaan? Weet niet superveel van AC dus wellicht praat ik nu poep. Maar het begint inderdaad steeds interessant met te klinken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou