Hot Wheels Unleashed is een miljoen keer verkocht

Hot Wheels Unleashed is een miljoen keer verkocht

De racegame Hot Wheels Unleashed is meer dan een miljoen keer verkocht.

Het gaat om de fysieke en digitale edities van de game bij elkaar opgeteld. Dat maakt het de snelst verkochte game van Milestone ooit. De game verscheen op 30 september op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Spelers scheuren in Hot Wheels Unleashed met allerlei voertuigen uit het Hot Wheels-universum over de meest duizelingwekkende racebanen. Men kan ook zelf parcoursen bouwen om daar vervolgens op te racen. Verder heeft de game een splitscreenmodus voor twee spelers en kan er online met maximaal twaalf mensen gespeeld worden. De in de track editor gemaakte parcoursen kunnen ook online gedeeld worden.

Hot Wheels Unleashed werd met een 6 beloond op Gamer.nl: "Hoewel Hot Wheels Unleashed best een aardige racegame is, houdt het de aandacht niet lang vast. Omgevingen voelen ongeïnspireerd, het racen voegt niets nieuws toe en het verzamelen van nieuwe auto’s is niet echt noodzakelijk. Het is allemaal niet slecht, maar verwacht zeker niet de kwaliteit van een Mario Kart. Online of met vrienden op de bank kan het nog wel even boeien. Het kernwoord is echter ‘even’."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb 'm liggen op de PS5, maar nog niet aangeraakt. Was te druk bezig met Cruis'n Blast op de Switch. De review van GNL verbaast me wel een beetje. Ik heb louter positieve dingen gehoord, tot nu toe. I'll know it when I play it, I guess ^^

0

Aanbevolen voor jou