Het verhaal en de personages in Tiny Tina's Wonderlands

Het verhaal en de personages in Tiny Tina's Wonderlands

2K Games en Gearbox hebben een nieuwe trailer van Tiny Tina's Wonderlands uitgebracht.

De trailer werd vannacht tijdens The Game Awards getoond, waar Will Arnett en Ashley Burch - die respectievelijk de stemmen van de Dragon Lord en Tiny Tina inspreken - de trailer aankondigden.

De video toont niet alleen meer details over het verhaal in de game, waarin spelers door Tiny Tina door een spelletje Bunkers & Badasses worden begeleid, maar geeft ook meer informatie over diverse personages in de game, waaronder de Dragon Lord, Valentine (Andy Samberg) en Frette (Wanda Sykes).

Tiny Tina's Wonderlands laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers. 

Tiny Tina's Wonderlands komt op 25 maart 2022 uit uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar andere winkels op pc komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou