Halo-serie in België vanaf morgen te zien via streamingdienst Streamz

Halo-serie in België vanaf morgen te zien via streamingdienst Streamz

De televisieserie gebaseerd op Halo is in België vanaf morgen te bekijken via Streamz.

Dat heeft de streamingdienst middels een persbericht aangekondigd. De serie gaat in de Verenigde Staten later vandaag in première via de streamingdienst Paramount+. Deze dienst is in de meeste delen van de wereld, waaronder Nederland en België, echter niet beschikbaar. In België kan men vanaf morgen dus via Streamz elke week een nieuwe aflevering bekijken. In Nederland is er nog geen legale manier om de serie te zien.

De serie gebaseerd op Halo werd al in 2013 aangekondigd, maar het had wat voeten in de aarde voordat het project van de grond kwam. Het eerste seizoen van de serie bevat negen afleveringen. Acteur Pablo Schreiber vertolkt Master Chief, Natascha McElhone speelt Dr. Halsey, Jen Taylor doet de stem van Cortana en Shabana Azmi speelt admiraal Margaret Parangosky. Eerder werd een tweede seizoen al bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Off topic @Redactie: Is het niet handig om in te grijpen bij de Kirby review? Er wordt een bepaalde user vrij aangevallen en geen mod die er naar om kijkt. Dat laatste moet sowieso echt beter. Verder: wanneer ik op de contact knop onderaan druk, opent hij wel mijn outlook mail, maar kan ik verder geen mail sturen.

0
test

@Quintex Ik had er even op geklikt en kon wel via outlook erheen mailen, de mail gaat naar redactie@gamer.nl, dus als die knop niet werkt kan je dat invoeren in jouw mail app/web access :) En die "ruzies" zie ik de laatste tijd vaker langs komen dan normaal... hier moeten de mods toch even goed naar kijken.. dit blijft zich maar herhalen onder artikelen van bepaalde studios/games/consoles. Word er een beetje moe van iig.

0

@Lavandou Thanks!

0
test

@Quintex Dank, ik heb een aantal reacties verwijderd. Je kunt mailen naar redactie@gamer.nl, jpeek@reshift.nl of me een DM sturen.

0

@JaccoPeek ik heb 1 of andere FonsRutte die me prive gaat berichten dat ik een kut ben. Vind zielig dat het zo moet dus wil hem via deze weg ff vragen om te stoppen. Ps ik kan een print screen sturen als bewijs kan dat ook naar bovengenoemde website ?

0

@JaccoPeek Dankje Jacco, voor de hulp. Misschien handig om een report knop te implementeren?

0
test

@Quintex Goed gedaan. Het heeft dit moment wel geholpen maar of het ook langere tijd werkt? Want ik denk dat degenen die zich echt nogal heftig gedrongen nu zichzelf in de slachtofferrol plaatsen. Want met een rechte rug aanvaarden dat ze fout zaten zullen ze niet doen. Het zou ze sieren als iedereen betrokken nu een excuus zouden schrijven. Fijn dat er toch nog gereageerd is @JaccoPeek. Maar eigenlijk wel al beetje te laat, misschien wel een goede om in een evaluatie mee te nemen om hier actiever mee bezig te zijn. het kan niet zijn dat een game site een bron van persoonlijke aanvallen is. Ik ben ooit mod en admin geweest op een Facebook groep van 45.000 leden.dat is gewoon actief opletten. Dat deden we niet alleen en was allemaal vrijwillig. We hadden een groep van 30 a 40 mods/admins. Zo konden we goed bijhouden wie wat plaatste en of het in de regels zat. En een heel goed meldpunt hadden we gemaakt. Daar werd ook adequaat en snel op gereageerd als daar maar 1 melding binnen kwam. Nu weet ik niet hoeveel leden hier zijn dus mijn vergelijking kan goed nergens op slaan. Maar ik wil enkel zeggen dat dit wel een ding is. Een Facebook groep die minder issues heeft dan een game site, dat zou niet moeten kunnen. Eventueel kijken of er vrijwiligers zijn die willen helpen als personeel een probleem is. Maar niks doen is eigenlijk niet goed. En als er actief gemod wordt gaan mensen ook minder aanvallen omdat ze weten dat hun bericht vrijwel meteen toch verwijdert wordt. Daarbij ook altijd gebruik maken van PM om te vertellen waarom en reglement tonen van de overtreding. In ieder geval succes. Meestal gaat het overigens ook goed maar soms zijn de aanvallen te persoonlijk. En dat enkel omdat iemand een passie heeft die anderen niet snappen en zelfs niet willen accepteren. Pa ik wil niet beweren dat gamer hier niet mee bezig is. Enkel dat ik zie dat het op dit moment weinig lijkt te zijn.

0

@watashi wa maurice desu. Ik heb de discussie bij het betreffende artikel gemist dus ik weet niet alles, maar kan wel raden wie de persoon is die aangevallen werd. Ik heb me daar voorheen ook schuldig aan gemaakt en heb me daar in een persoonlijk bericht mijn excuses voor aangeboden. Nu reageren we eigenlijk niet meer op elkaar, zoals Coola zelf ook altijd zegt: leven en laten leven. Ik denk dat dat een hele wijze raad kan zijn voor velen hier.

0
test

@watashi wa maurice desu. Er is maar 1 iemand die zijn excuus mag aanbieden met zijn ronduit achterlijke opmerkingen altijd. 0 kans dat hij dat doet, dus van mij hoef je m ook niet te verwachten. Overigens staat het hem vrij om te reageren maar het staat mij (en een ieder die daar behoefte aan heeft) ook vrij om op hem te reageren. Persoonlijke aanvallen hoeven inderdaad niet, maar met zijn opmerkingen haalt hij inmiddels het bloed onder de nagels van het gros van de bezoekers hier vandaan dus ik snap de irritatie wel.

0
test

@watashi wa maurice desu. We zijn momenteel bezig met het zoeken naar mods om dit soort dingen op te vangen. Ik lees de comments, maar niet altijd allemaal. Daar heb ik het gewoon te druk voor.

0
test

Kan niet wachten! Net al even binnengehaald, vanavond kijken, de hype is real!

0

Aanbevolen voor jou