Guardians of the Galaxy op Game Pass kostte Microsoft mogelijk 5 à 10 miljoen dollar

Guardians of the Galaxy op Game Pass kostte Microsoft mogelijk 5 à 10 miljoen dollar

Het kostte Microsoft naar schatting tussen de 5 en 10 miljoen dollar om Marvel's Guardians of the Galaxy op Xbox Game Pass te krijgen.

Dat meldt David Gibson, senior analist bij MST Financial. Hij baseert dit op "gesprekken met Square Enix en anderen". Gibson doet al vijftien jaar verslag over Square Enix en is meestal goed geïnformeerd. Guardians of the Galaxy staat sinds vorige maand op Game Pass.

Microsoft maakt over het algemeen niet publiekelijk bekend wat het betaalt aan bedrijven om spellen op Game Pass te krijgen, dus de schatting is een interessante blik in de keuken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

20 miljoen abonnees keer 12 dollar per maand, dan is dit niet zoveel denk ik.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake Ik betaal inderdaad 90 euro voor 3 jaar (nog geen 3 euro per maand dus)

0

@Liquidshake Inmiddels zitten ze zelfs op 25 miljoen abonnees. Die zullen inderdaad niet allemaal de volle mep betalen, maar ze zullen er meer dan 100 miljoen mee binnenhalen per maand. En dan is 5-10 miljoen niet zoveel. Game pass is sowieso een investering van Microsoft om xbox aantrekkelijker te maken.

0
test

Stuk goedkoper dan zelf een game maken, zie Halo Infinite. Al verdienen ze daarmee wel elke geld via de battlepass en shop.

0

Aanbevolen voor jou