Vandaag verschijnt er een nieuwe patch voor Battlefield 2042

Vandaag verschijnt er een nieuwe patch voor Battlefield 2042

In de loop van vandaag moet er een update voor Battlefield 2042 uitkomen.

Dice deelde de details over de update op de Battlefield-website. Zo bevat het nieuwe Rush-layouts voor de All-Out Warfare-map, nieuwe Builder-templates en een nieuwe custom modus in de vorm van Vehicle Team Deathmatch.

Ook komen er vanaf volgende week elke week drie Weekly Missions beschikbaar via het hoofdmenu. Daarmee kunnen spelers XP vrijspelen, alsmede een unieke cosmetische item bij het klaren van alle drie de missies.

Tot slot moet de update allerlei verbeteringen aan de game zelf aanbrengen, waaronder verbeterde rendering, audio en meer dan honderdvijftig kleine aanpassingen. Zo hoeft er minder geklikt te worden in de Collection-menu's om loadouts aan te passen en wordt de UI tijdens wedstrijden minder warrig gemaakt.

Update 3 komt in de loop van vandaag uit. Ergens begin deze maand moet ook nog een kleinere update voor de game verschijnen met daarin nog meer aanpassingen aan de balans en bugfixes.

Battlefield 2042 scoorde een 5,5 op Gamer.nl: "Wanneer Battlefield 2042 raak schiet, schittert het in explosieve chaos. De drie verschillende pilaren van de multiplayershooter hebben daarbij elk hun eigen potentie, maar worden stuk voor stuk geteisterd door gevoelens van ‘net niet’ — of eerder: ‘nog niet’. Zij het de vele technische mankementen of de soms ondoordachte spelelementen: Battlefield 2042 laat veel over aan het servicecomponent om de boel verder op te poetsen."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog minimaal een half jaar wachten tot de game in een acceptabele staat is. Ze leren het blijkbaar nooit.

0
test

@xeros Daar lijkt het wel op. Tot nu toe komen ze hun beloftes voor fixes nog niet waar. Ze zouden de spawn loadout bug al verholpen hebben met de vorige patch, maar het is nog steeds in veelvoud aanwezig. Naar verluidt worden de bullet registration problemen deze patch ook nog niet verholpen omdat ze het nog niet hebben kunnen vinden :/. Maar ondertussen wel features doorpushen!

0
test

Altiid lachen om te zien wat ze nu weer onbedoeld slopen bij het implementeren van zo'n waslijst met fixes! *sarcasm off* Er staan overigens wel een aantal zeer welkome verbeteringen tussen de patchnotes, het kunnen zien of er een medic in de buurt is als je op de grond ligt(zat al in BF5) en ook wie er ammo heeft door middel van icoontjes is top! Vanmiddag weer ff opstarten, DICE is erg snel met het uitrollen van substantiele patches gelukkig.

0

Aanbevolen voor jou