Far Cry: Blood Dragon Classic Edition nu verkrijgbaar

Far Cry: Blood Dragon Classic Edition nu verkrijgbaar

Ubisoft heeft een remaster van Far Cry 3: Blood Dragon uitgebracht.

Blood Dragon verscheen oorspronkelijk in 2013 als spin-off van Far Cry 3. De game is nu opnieuw uitgebracht voor moderne systemen. Het spel kan zowel los als onderdeel van de Far Cry 6-seizoenspas worden gekocht.

Blood Dragon is een van de meest geprezen Far Cry-games tot nu toe. In het spel bezoeken spelers een retrofuturistische wereld gebaseerd met een jaren 80-sfeertje. Mensen besturen Rex Power Colt, een Cyber-Commando met een mechanische arm.

Eerder vandaag kwam ook een gratis missie voor Far Cry 6 beschikbaar waarin acteur Danny Trejo een belangrijke rol speelt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De beste Far Cry!! Ha! Groetjes, Coolastine666

0

Ik lees op Reddit niet hele beste verhalen, 1080 30fps met veel input lag. Blijkbaar is Rockstar niet de enige die doet aan luie remasters. Dit schept niet heel veel vertrouwen voor de remake van Splinter Cell. Ben benieuwd of iedereen nu net zo kritisch is op deze remaster als op die van Rockstar

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor het gaat me om de insteek van het betreffende bedrijf. Ja een remaster is anders dan een remake, maar een bedrijf wat ok is met het uitbrengen van een game die niet voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen verdient mijn vertrouwen niet als ze een remake uitbrengen

0

Aanbevolen voor jou