Fall Guys komt toch niet naar Xbox Game Pass

Fall Guys komt toch niet naar Xbox Game Pass

Hoewel eerdere geruchten er op leken te wezen dat Fall Guys: Ultimate Knockout naar Xbox Game Pass zou komen, blijkt dat nu toch niet het geval te zijn.

Op het Instagram-kanaal van Xbox Game Pass meldde de accounteigenaar in de reacties dat het spel naar Game Pass zou komen. Dat is opvallend, want het spel is vooralsnog alleen op PlayStation 4 en pc beschikbaar, en dus niet op Xbox-consoles.

Het officiële Twitter-kanaal heeft het gerucht inmiddels echter ontkracht. "Sorry, er is wat verwarring ontstaan. Fall Guys komt niet naar Xbox Game Pass", zo laat MediaTonic in het bericht weten.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

I rest my case

0
test

@Roy36NL Nee maar nadat ze bij remedy ook zeiden control komt niet naar gamepass op pc en komt wel zie ik het wel.

0

@hulstpower ja hij zal ooit wel een keer op de pass komen ja. Maar voorlopig nog niet.

0
test

Dit was te wijten aan een support medewerker van Game Pass die per ongeluk Fall Guys verwarde met Among Us (die binnenkort naar Game Pass komt) en reageerde op iemand die vroeg wanneer die game naar Game Pass zou komen. Daarna corrigeerden zowel Microsoft als MediaTonic dat bericht. Dat komt niet helemaal naar voren in dit nieuwsbericht, het is dus niet zoals bij Control echt een verwarring in de officiele berichtgeving.

0

Aanbevolen voor jou