Evil Dead: The Game uitgesteld naar 13 mei

Evil Dead: The Game uitgesteld naar 13 mei

Evil Dead: The Game is uitgesteld naar 13 mei.

Het spel werd vorig jaar al uitgesteld naar dit jaar en stond eigenlijk gepland voor een release in februari. Dat blijkt nu ook niet haalbaar, zo laten uitgever Saber Interactive en ontwikkelaar Boss Team Games nu weten. De bedrijven willen door het uitstel de best mogelijke ervaring kunnen leveren.

Evil Dead: The Game is gebaseerd op de bekende horrorfranchise van regisseur Sam Raimi. Spelers vechten tegen de slechte krachten van de Necronomicon Ex-Mortis. Situaties zijn geïnspireerd door de drie cultfilms en de Starz-serie.

Spelers werken in teams van vier samen en proberen te overleven. Spelers kunnen echter ook de krachtige Kandarion Demon besturen om op Ash en zijn vrienden te jagen.

Evil Dead: The Game komt uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ik zag dat dit artikel 1 reactie had en ik dacht "eens kijken of die van Coola is." Yup, we have a winner! Bedoel ik trouwens niet negatief, hoor. Verre van zelfs. Ik weet gewoon dat je veel hebt met de franchise. Misschien als je het een keer probeert, bevalt het ook nog. Dat zou helemaal mooi zijn.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

D8 ook al dat ie van Coola zou zijn ;) Ik hoop dat deze game ook een soort singleplayer heeft want doorgaans geef ik niet zo veel om dit soort spellen. Maar net zoals Coola moet ik hem hebben vanwege Bruce Campbell!

0
test

@mole28 hier hetzelfde, multiplayer interesseert me werkelijk helemaal niets, maar single player in deze setting juist weer wel. Moet wel zeggen dat het een beetje klinkt als die laatste Friday the 13th game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Hmm, ik ook niet echt nee. Ik had liever een remake of vervolg gehad op Regeneration.

0

Aanbevolen voor jou