EA werkt aan 'grote IP' en remake voor begin 2023

EA werkt aan 'grote IP' en remake voor begin 2023

Elecronic Arts wil in het begin van 2023 een "grote IP" en een remake uitbrengen.

Dat laat het bedrijf weten tijdens het bespreken van diens fiscale jaarcijfers. De games moeten ergens in tussen 1 januari en 31 maart 2023 uitkomen. Er is nog niets over de spellen bekend, dus ook niet duidelijk is of het bedrijf het over eerder aangekondigde spellen of compleet nieuwe games heeft.

In het eerste kwartaal van 2023 staan nog drie games van de uitgever gepland: EA Sports PGA Tour, een andere sportgame die nog niet is onthuld en een game die met een van EA's partners wordt ontwikkeld. Mogelijk slaat laatstgenoemde op het eerder aangekondigde vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order.

EA heeft verder Apex Legends Mobile in de maak, dat deze maand uitkomt, en F1 22 dat op 1 juli verschijnt. In het najaar volgt Fifa 23 - de laatste game in de reeks die de Fifa-naam draagt - en een nieuw Madden-spel. Verder moeten dit jaar een nieuwe Need for Speed, een nieuwe NHL en de mobiele game The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth verschijnen. 

Dead Space staat gepland voor een release in 2023 en wordt morgenavond weer getoond. Wanneer de nieuwe Skate-game uitkomt is nog niet bekend. Verder werkt het bedrijf met Bioware ook aan nieuwe Dragon Age en Mass Effect.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Major IP : Star Wars? Remake : Dark Forces?

0
test

@kr1z Remake van Red Alert 2 zou ook wel leuk zijn, de remake van C&C en Red Alert was bijzonder goed gedaan, dat smaakt naar meer!

0
test

@Vambier zeker Ik ben wel een voorstander van reMAKES (zoal RE2 enz.) , want er zijn een hoop games die ik vroegah gemist heb Red Alert 2 ook). Mits die oude games van de grond op worden gemaakt met moderne grafix en sensibillities, maar het verhaal/hart van de oude game behouden. (mijn post was btw sarcastich bedoeld aangezien EA zowat geen ene reet heeft gedaan met de Star Wars lisencie)

0
test

Ik hoop stiekem op een remake van Dungeon Keeper. Ze hebben namelijk deze week aangekondigd dat hun mobiele versie vanaf 9 augustus niet meer ondersteund zal worden.

0

Aanbevolen voor jou