'Drie komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation'

'Drie komende Call of Duty-games verschijnen op PlayStation'

De aankomende drie Call of Duty-games zouden in ieder geval op PlayStation-consoles verschijnen.

Bloomberg claimt dat van bronnen hebben te vernomen. Nog voordat Microsoft publiekelijk te kennen had gegeven Call of Duty-uitgever Activision Blizzard te willen kopen, zouden er al contracten zijn ondertekend waarin afgesproken is dat de komende drie games in de franchise zowel naar PlayStation als Xbox komen.

Volgens Bloomberg gaat het om het vervolg op Call of Duty: Modern Warfare dat later dit jaar moet verschijnen, een nieuwe game van Black Ops-ontwikkelaar Treyarch die volgend najaar moet verschijnen en een vervolg op Call of Duty: Warzone dat volgend jaar uit moet komen.

Vorige week gaf Phil Spencer van Xbox al aan de intentie te hebben Call of Duty op PlayStation beschikbaar te houden. Hij bevestigde echter niet officieel dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Wel gaven alle partijen aan eerder gemaakte afspraken na te leven. Schijnbaar beslaan die afspraken op zijn minst de komende drie Call of Duty-games.

Microsoft is van plan om Activision Blizzard voor een bedrag van 68,7 miljard dollar over te nemen. Daarmee krijgt het bedrijf franchises als Call of Duty, Diablo, (World of) Warcraft, Tony Hawk's Pro Skater en Crash Bandicoot in handen, alsmede alle studio's van de uitgever.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan kloppen de geruchten dus van dat ps marketing deal tot en met 2024 duurt, dat zijn dan nog 3 games. Een cod in 2025 zo zomaar niet kunnen of ex voor gamepass xboz pc.

0
test

@hulstpower Als ik het goed gelezen heb zijn het 3 games, dus nieuwe modern warfare (2022), Warzone 2 (2023) en Treyarch COD (2023). En dan denk ik dus najaar 2022 MW, voorjaar 2023 Warzone 2 en dan najaar 2023 de BO van Treyarch.

0
test

@MelvinChowder zou kunnen

0
test

De rest waarschijnlijk ook. De meeste mensen spelen de games op de PS. Geen idee of mensen een console in huis halen voor een game. Het gros blijft bij FIFA en CoD hangen.

0

@Vogeltje jazeker, ik ben van plan een ps5 te kopen voor de nieuwe GT die er aankomt. (mijn stuurtje werkt met ps4 en 5)

0

Aanbevolen voor jou