Dr. Dre werkt aan nieuwe muziek voor een Grand Theft Auto-game

Dr. Dre werkt aan nieuwe muziek voor een Grand Theft Auto-game

Dr. Dre zou werken aan nieuwe muziek voor een Grand Theft Auto-game, zo meldt rapper Snoop Dogg.

Dat vertelt hij aan de Rolling Stone Music Now-podcast. Snoop meldt dat het gaat om muziek "dat verbonden is aan de GTA-game die uitkomt", en dat hij zelf ook op een aantal tracks te horen is. "Ik weet dat hij in de studio is en hij geweldige muziek maakt. Een gedeelte van die muziek wordt via de GTA-game uitgebracht."

Snoop meldt echter niet om welke game het gaat. In november komt bijvoorbeeld Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition uit, met daarin remasters van GTA 3, Vice City en San Andreas. Volgend jaar komt Grand Theft Auto 5 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Het is mogelijk dat de muziek voor één van die games bestemd is - mogelijk vallen wat nummers uit de oorspronkelijke versies van de games af vanwege problemen met licenties.

Het is daarnaast zeer waarschijnlijk dat Rockstar ook aan Grand Theft Auto 6 werkt, al is daar nog niets over bekend.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dre 1 van de goats als het op hip hop producen aan gaat, het talent wat die man al ondekt heeft sinsd eind jaren 80 is niet normaal.

0

@hulstpower eens !!!

0
test

@hulstpower Eens. Bovendien luister ik Chronic en 2001 nog regelmatig. Geweldig

0
test

@Luigi1985 heerlijke albums, ik heb altijd tijdens trainen california love opstaan en you cant c me van pac en daar zegt ie het zelf al You should've never put my rhymes with Dre.

0
test

@hulstpower Over rated als je het mij vraagt plus de grootste faker. Geef mij maar ruthless records. Daarnaast vind ik foesum (dj glaze maakt ook de beats) een heel stuk beter. Check op YouTube maar eens "listen to the sound" The twinz hoorde bij hun voordat ze bij warren g kwamen, hell zelfs snoop maakte nummers met hun voor hij deep cove maakte

0
test

@san5324 Dat mag jou mening, maar nog steeds wat ik zei klopt. Man ondekt talent sinds eind jaren 80 met nwa dan kwam snoop toen eminem toen 50 cent toen the game en nu kendrick lamar. Dan de hits die hij heeft gemaakt zijn classics. Zullen er producenten zijn die veel beter zijn ja maar gaan die al zolang mee nee niet veel.

0
test

Natuurlijk werkt Rockstar aan GTA 6. Sinds deel 5 uit is zullen mensen (ook al werken ze ergens anders aan) nadenken over deel 6 en eventuele ideeen en dergelijke alvast opschrijven.

0

Aanbevolen voor jou