Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen

Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen

Muzikant Dr Dre heeft een stukje van zijn aankomende muziek voor GTA Online laten horen.

Vorige week kondigde Rockstar The Contract aan voor GTA Online. In het verhaal volgen spelers de bekende oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij de Union Depository overviel, richt hij een nieuw ‘Celebrity Solutions Agency’ op om oplossingen te zoeken voor problemen van de elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij. Ondertussen heeft DJ Pooh contact opgenomen met Franklink over een potentiële klant: Dr. Dré. De telefoon van de artiest is in verkeerde handen gekomen en Franklin moet hem helpen om de kostbare tracks weer terug te krijgen.

The Contract wordt woensdag toegevoegd aan GTA Online. Later volgen meer nieuwsupdates, inclusief informatie over een nieuw radiostation en updates voor huidige radiostations, met onder andere nieuwe en onuitgebrachte muziek van Dr. Dré, samen gemaakt met Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes en andere artiesten.

Van een van die nummers is hieronder alvast een gedeelte te horen. Ook deelde artiest Anderson .Paak een clip van een tussenfilmpje uit de nieuwe update.

Watch on YouTube
View post on Instagram
 
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bah klinkt echt slecht. Direct de radio uitknallen... Em klinkt als een schaduw van z'n vroegere zelf.

0

@san5324 ohh ik vind het wel erg tof vinden hoor, maarja smaken verschillen natuurlijk en moet ik wel eerlijk zeggen dat ik Em zijn laatste drie albums echt waanzinnig vind. Ik begrijp trouwens heel goed dat veel mensen eminem niet tof meer vinden.

0
test

@CilPhollins Ik ben meer van zijn eerste 3 albums eerlijk gezegd.. Ik irriteer me mateloos aan z'n stem nu.

0
test

@CilPhollins Eminem doet al 10 jaar de zelfde sound en dat past beter bij de huidige staat van hiphop. Die track met hem en dre zal ook wel woensdag uitkomen dan !

0
test

@san5324 Ga dan Joost luisteren ofzo :P

0
test

Elke nieuwe release kan een hit of miss zijn, al helemaal als je een bepaalde era of album ermee vergelijkt. Hoe dan ook ben ik blij dat Dr Dre weer komt met nieuwe nummer(s). Ga het zeker luisteren en dan mijn mening geven.

0

Aanbevolen voor jou