Disney onthult Animal Crossing-achtige game Dreamlight Valley

Disney onthult Animal Crossing-achtige game Dreamlight Valley

Disney heeft de Animal Crossing-achtige game Dreamlight Valley onthuld.

In de game doen spelers met een eigen avatar een dorpje aan dat vernietigd is door een mysterieuze gebeurtenis genaamd The Forgetting. Spelers moeten dit dorpje weer naar eigen smaak opbouwen en het mysterie achter deze gebeurtenis achterhalen.

Ook worden er banden gecreëerd met diverse bekende Disney- en Pixar-personages. Daarbij moeten spelers ook de herinneringen van deze personages zien te herstellen. In de eerste beelden zijn onder andere Mickey Mouse en zijn vrienden, de Leeuwenkoning, de Kleine Zeemeermin, Moana en Toy Story te zien.

De game wordt free-to-play en moet in 2023 verschijnen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, pc en Mac. Deze zomer komt echter al een Early Access-versie uit op alle platforms. Die is toegankelijk voor iedereen die een Founder's Pack aanschaft, alsmede Xbox Game Pass-abonnees. De prijs van de Founder's Pack is op moment van schrijven niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me echt heel gaaf. Game moet overigens in 2023 uitkomen, niet in 2024.

0
test

@The_Stifmeister Typfoutje, thanks!

0

Concept ziet er super uit, alleen waar ik mijzelf zorgen om maak is dat dit een f2p game is. Ik speel als voorbeeld Disney: Magical Kingdom (Android spel), maar hierin wordt je vrijwel continu gestimuleerd om characters etc. vrij te kopen om zo 'sneller' te kunnen progressen. Hopelijk zullen we hier geen last van krijgen :)

0

@patrickvdvelden Waarschijnlijk wel. Gameloft zit er achter, een van de grootste ontwikkelaars achter mobile games. Nu maken ze zeker geen slechte spellen, maar het heeft wel een mobile focus met microtransacties.

0

Aanbevolen voor jou