Dino Crisis-producent werkt mee aan nieuwe dinogame Exoprimal

Dino Crisis-producent werkt mee aan nieuwe dinogame Exoprimal

Dino Crisis-producent Hiroyuki Kobayashi heeft bevestigd dat hij meehelpt aan de ontwikkeling van het pas aangekondigd Exoprimal.

Toen Exoprimal vorige week onthuld tijdens de State of Play-livestream, werden snel vergelijkingen met de Dino Crisis-reeks gemaakt. De game is immers ook van Capcom en bevat dinosauriërs als vijanden.

Nu heeft Kobayashi via een Japanstalige tweet duidelijk gemaakt dat hij "nauw betrokken" is bij de ontwikkeling van een nieuwe game. Daarna vertelde hij aan welke games hij allemaal heeft gewerkt, en sloot hij die lijst af met Exoprimal. Kobayashi was medeontwerper van de eerste Dino Crisis en producent van Dino Crisis 2 en 3.

Exoprimal is een multiplayergame waarin twee teams van vijf spelers moeten zien te overleven tussen allerlei dinosauriërs. Het team dat als laatste overleeft heeft gewonnen. De game speelt zich af in 2040, waarbij dinosauriërs uit het niets zijn verschenen en complete steden verwoesten. Exoprimal moet ergens in 2023 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond deze game er zo 'meh' uitzien

0

Aanbevolen voor jou