Update: Battlefield 2042-patch moet morgen de gunplay verbeteren

Update: Battlefield 2042-patch moet morgen de gunplay verbeteren

Er komt morgen een nieuwe update uit voor Battlefield 2042 waarmee onder andere de gunplay in de game wordt verbeterd.

In een uitgebreide blogpost meldt Dice wat mensen de komende weken qua updates voor Battlefield 2042 kunnen verwachten. Er zijn nog geen volledige patch notes van de update die morgen uitkomt, maar duidelijk is dat de gunplay verbeterd moet worden. Zo moeten kogels preciezer vijanden raken, vooral wanneer wapens ingezoomd zijn. 

Verder moet de update diverse andere problemen met de gameplay oplossen. Zo is er een bug die er voor zorgt dat spelers niet tot leven gewekt kunnen worden wanneer ze vlakbij bepaalde muren liggen. Ook moet het respawnsysteem verbeterd worden. De LCAA Hovercraft kan straks ook sneller kapot, en de minigun van de MD540 Nightbird wordt minder krachtig gemaakt.

Begin december moet de derde update uitkomen. Dice heeft in zijn blogpost een aanzienlijke lijst van problemen die met die update worden opgelost gepubliceerd.

Oorspronkelijk bericht:

Via social media laat ontwikkelaar Dice weten aan diverse problemen die Battlefield 2042 plagen te werken, waaronder aim assist.

Hoofddesigner Florian Le Bihan deelde die info via Twitter. Hij geeft aan te weten dat aim assist niet helemaal correct aanvoelt en dat Dice er aan werkt. Ook wordt er aan andere problemen gewerkt. Zo zou de game rake schoten niet altijd correct registreren.

Veel gamers uiten hun kritiek over de staat waarin Battlefield 2042 onlangs is gelanceerd. Dice heeft vorige week een eerste patch uitgegeven om diverse bugs en problemen te verhelpen, maar de komende dertig dagen moeten er nog twee updates uitkomen. Eerder deze week bleek dat gebruikersrecensies van de game op Steam grotendeels negatief zijn.

Gamer.nl plaatste onlangs een review-in-progress: "Battlefield 2042 lijkt de Battlefield-formule op aparte wijze te herpakken. Met een futuristische draai en focus op samenspel tussen Specialists staat dit deel fier op zichzelf, terwijl het schietwerk trouw blijft aan eerder succes. Zowel de voortzetting van klassieke modi als het nieuwe Hazard Zone hebben potentie om interessant te blijven; het Portal-element loont vooral als ingebakken remaster van multiplayernostalgie. De levensverwachting van de game valt of staat echter wel met het servicecomponent, waarover nog bijzonder veel onduidelijk is." De uiteindelijke review volgt spoedig.

Battlefield 2042 is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeg gamer.nl, waarom komt deze informatie een week nadat deze (op twitter) gedeeld is? Zeker gezien het mega uitgebreide blog van Battlefield vandaag waarin de komende updates uiteengezet worden, kunnen we die info ook over een week hier verwachten? Ik kan overigens niet linken naar het blog, maar google even op battlefield launch update

0
test

@Gertjun wat een gezeur... de mensen doen ook gewoon hun werk.. wat maakt het uit als t hier een weekje later op staat. Dan kijk je toch gewoon op Twitter als je het erg vind.

0

@poepvlek Je doet je naam eer aan. Geen gezeur, gewoon terechte kritiek.

0
test

@poepvlek Normaal gesproken ben ik niet zo van het commentaar op nieuwsberichten, maar dit is wel terecht. Een week na dato? Kom op....

0

Noodzakelijk is het wel. Had geld gereserveerd voor deze game. Maar na zes uur spelen, wel geconstateerd dat er zoveel frustrerende shit inzit, dat ik met Black Friday mijn geld wel aan iets anders uitgeef.

0

Aanbevolen voor jou