Dertiende seizoen Apex Legends begint vandaag

Dertiende seizoen Apex Legends begint vandaag

Vandaag begint het dertiende seizoen van Apex Legends. Respawn heeft een video uitgebracht waarin de battle pass van dit seizoen centraal staat.

Het dertiende seizoen, genaamd Saviors, heeft een battle pass met een Middeleeuws thema. Er zitten meer dan honderd ontgrendelbare beloningen in, waaronder Legendary skins voor Fuse, de C.A.R. SMG, Epic-sets voor Pathfinder, Mad Maggie en Newcastle en meer.

Het dertiende seizoen voegt ook het nieuwe personage Newcastle toe. Dit verdedigende personage heeft als tactische vaardigheid een bewegend energieschild die hij zelf kan besturen - al kunnen vijanden dit schild wel kapotschieten. Ook heeft hij als ultieme vaardigheid een muur waar spelers achter kunnen schuilen. Zijn passieve vaardigheid zorgt ervoor dat hij neergeschoten teamgenoten kan verslepen tijdens het tot leven wekken.

Saviors updatet ook de Storm Point-map met het skelet van een groot zeemonster. Ook is er een nieuwe PvE-minigame in het spel waarin spelers tegen golven aan Titanfall Spectres moeten vechten. Meer details zijn in de patch notes te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou