De ontwikkeling van Beyond a Steel Sky

De ontwikkeling van Beyond a Steel Sky

In een nieuwe developer diary van Beyond a Steel Sky praat de maker van de game over het vervolg op de adventure.

In de video is Charles Cecil aan het woord, de regisseur van de game, ook bekend van de adventurereeks Broken Sword. Hij praat over de uitdaging van het maken van een vervolg op de in 1994 verschenen game Beneath a Steel Sky die zowel boeiend is voor de fans al voor nieuwe spelers.

Beyond a Steel Sky kwam in juni 2020 al uit op Apple Arcade, en verscheen een maand later ook op Steam. Het is het vervolg op Beneath a Steel sky, dat in 1994 uitkwam en door dezelfde ontwikkelaar gemaakt werd. De game speelt zich af in een wereld die onder controle staat van een AI. Spelers bezoeken wederom Union City, waarin men in de huid kruipt van Robert Foster, die probeert een kind te redden die ontvoerd is.

Beyond a Steel Sky komt eind deze maand uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een game waar ik naar uit kijk.

0
test

Ik zit ook op deze game te wachten. Helaas is er weinig op internet te vinden over de console versie. Ik wil hem op de Xbox. Ik lees wel het een en ander over de PC versie van ongeveer een jaar geleden, waar destijds wel wat performance problemen mee waren. Ik hoop dat ze dat er uit hebben weten te halen. Over een paar dagen verschijnt het spel al op 30 november 2021, ik ben erg benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou