De gevechten in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

De gevechten in Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Een nieuwe trailer van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legt de nadruk op gevechten in de game.

In de trailer wordt uitgelegd dat spelers Jack besturen, "een strijder en een man met een missie. Samen met zijn partners Jed, Ash, Neon en Sophia is zijn taak om de duisternis die de wereld overneemt te vernietigen en felle gevechten te doorstaan om vrede te creëren in het koninkrijk van Cornelia."

In de video wordt onder andere de nadruk gelegd op het legen van de 'break gauge'-meter van vijanden en het gebruik van 'soul burst' om ze te stoppen. Met aanvallen zoals Lightbringer kunnen grote groepen vijanden op afstand gehouden worden.

Daarbij heeft de game ook weer zogenaamde 'jobs'. Spelers beginnen als een Swordsman, maar kunnen gedurende het spel meerdere jobs ontgrendelen. Elke job komt met unieke aanvallen, wapens en uiterlijke aanpassingen.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin wordt ontwikkeld door Team Ninja en combineert snelle actie met het soulslike genre. Hoofdpersonage Jack moet allerlei uitdagingen zien te overkomen om het licht uit de kristallen terug te brengen naar Cornelia, een koninkrijk dat door duisternis wordt geteisterd. De game verschijnt op 18 maart voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou