De Dark Arts staan centraal in nieuwe Hogwarts Legacy-trailer

De Dark Arts staan centraal in nieuwe Hogwarts Legacy-trailer

Een nieuwe Hogwarts Legacy-trailer draait om de 'Dark Arts'.

De trailer werd vanavond tijdens Gamescom Opening Night Live getoond. Spelers kunnen in het aankomende Harry Potter-spel duistere magische spreuken gebruiken. In de video gebruikt het hoofdpersonage de onvergeeflijke vloek 'Crucio'. De trailer is hieronder te bekijken.

Spelers besturen in Hogwarts Legacy een vijfdejaars student van Zweinstein. Men verkent de school en de wereld er omheen, leert toverspreuken, brouwt toverdrankjes en vliegt op een bezemsteel. De game speelt zich rond 1800 af, dus personages uit de boeken en films zijn er nauwelijks, op wat cameo's na.

Hogwarts Legacy stond lange tijd gepland voor release rond deze feestdagen, maar werd eerder deze maand uitgesteld naar 10 februari 2023. De game komt dan uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De datum van de Nintendo Switch-versie is nog niet bekend. "Het team kan niet wachten tot jullie de game kunnen spelen, maar we hebben iets meer tijd nodig om de best mogelijke ervaring af te leveren", zo meldde Warner Bros. toen de game werd uitgesteld.

Watch on YouTube
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alles van deze game ziet er geweldig uit. In lange tijd niet zo hyped geweest voor een game. Hoop dan ook dat dit een toppertje word.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Dat klopt, bij Hogwarts Legacy maakt het me niet uit omdat we al een uitgebreide gameplay video hebben gehad maar begrijp wat je bedoeld

0
test

Als er inderdaad de keuzevrijheid is om hierin te verdiepen, ga ik dit spel echt wel tweemaal spelen.

0

Aanbevolen voor jou