Cuphead-dlc The Delicious Last Course is een miljoen keer verkocht

Cuphead-dlc The Delicious Last Course is een miljoen keer verkocht

De Cuphead-uitbreiding The Delicious Last Course is inmiddels een miljoen keer verkocht.

Dat heeft ontwikkelaar Studio MDHR aangekondigd. De dlc kwam eind juni uit en is dus binnen twee weken een miljoen keer verkocht. De uitbreiding kost 7,99 euro, maar kan ook samen met de hoofdgame gekocht worden voor 26,99 euro.

"De verkoop is sneller gegaan dan met de oorspronkelijke game. We zijn daar natuurlijk hartstikke blij mee en dankbaar voor", aldus studiohoofd Maja Moldenhauer. "We kunne niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we zijn, maar toch, aan alle Cuphead-spelers wereldwijd: vanuit de grond van ons hart, bedankt!"

The Delicious Last Course is verkrijgbaar op pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4. De uitbreiding bevat nieuwe omgevingen en eindbazen, en een nieuw speelbaar personage in de vorm van Ms. Chalice. Na het ontgrendelen van dat personage kunnen spelers haar ook inzetten in het oorspronkelijke spel.

De uitbreiding scoorde een 9 op Gamer.nl: "The Delicious Last Course is een nagenoeg perfecte uitbreiding. De spelmechanieken en animaties tillen de eindbaasgevechten naar een hoger niveau, de nieuwe manier om in-game geld te verdienen is een stuk vermakelijker en Ms. Chalice zorgt voor de nodige variatie. Hoewel de pret misschien te snel voorbij is, maakt deze uitbreiding Cuphead nóg beter."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes, het is hun gegunt!

0

Aanbevolen voor jou