Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition is nu verkrijgbaar

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition is nu verkrijgbaar

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition is sinds gisteren verkrijgbaar en daarom heeft Square Enix een nieuwe trailer uitgebracht.

De trailer is hieronder te bekijken. De game is verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition werd eerder dit jaar tijdens een Nintendo Direct-uitzending aangekondigd. De remaster bevat diverse verbeteringen, waaronder de mogelijkheid om random encounters met vijanden uit te zetten en een verbeterde soundtrack.

Chrono Cross kwam in 1999 uit op PlayStation in Japan en de Verenigde Staten. De game kwam nooit officieel uit in Europa. Het is een vervolg op de SNES-jrpg Chrono Trigger. Ook de text-adventure The Radical Dreamers, een spin-off die oorspronkelijk op de Satellaview-add-on voor de Super NES verscheen en meer details toevoegt aan het Chrono Cross-verhaal, is onderdeel van de remaster.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het staat op mijn wensenlijstje (en tevens op de lijst van spellen die ik ooit nog een keer wil spelen).

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Waarom zou ik iets kopen waarvan ik toch weet dat ik het voorlopig niet ga spelen? Veel plezier. Laat me weten wat je er van vindt.

0
test

Ik twijfel of ik de fysieke versie voor de Switch ga kopen. Heb het origineel op de PlayStation, maar Radical Dreamers lijkt me ook wel een leuke toevoeging.

0

Aanbevolen voor jou