'Call of Duty: Modern Warfare 2 al in alfafase'

'Call of Duty: Modern Warfare 2 al in alfafase'

Call of Duty: Modern Warfare 2 is momenteel in de alfafase. Dat melden bronnen van Video Games Chronicle-journalist Tom Henderson.

In een video geeft Henderson een update over de game, die relatief vroeg in de alfafase van de ontwikkeling zou zijn. Normaliter wordt naar de fase gerefereerd wanneer alle belangrijke mechanieken voor de game zijn voltooid, waarna ontwikkelaars content toevoegen.

Ook geeft Henderson aan te hebben gehoord het Gunsmith-systeem om wapens aan te passen verandert in de volgende Call of Duty-game. Dat zou te maken hebben met een opvolger van Warzone, die volgens bronnen van Bloomberg in 2023 verschijnt voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Video Games Chronicle deelde al eerder details over de game. Zo draagt het de codenaam Project Cortez en zouden Amerikaanse soldaten vechten tegen een Colombiaans drugskartel. De game wordt vermoedelijk gemaakt voor Infinity Ward en moet volgend jaar verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgend jaar? Het is toch algemeen bekend dat deze game eind dit jaar uit zal komen?

0

@Real13 Microsoft heeft aangegeven om Call of Duty niet meer jaarlijks uit te willen brengen. Dus verwacht ik om de jaar een COD game (Wat zeker kwaliteit van de games zal boosten). Wellicht dat MW2 al in dat beleid is gevoegd.

0
test

@Unknown Itachi ik zie het zelfs voor me dat microsoft een service maakt van modern warfare die de komende 10 jaar wordt ondersteund met daarin de kenmerkende multiplayer van cod sinds het modern warfare (2007) tijdperk en de warzone battle royale. En parallel daaraan een WOII versie die gewoon 'Call of Duty' gaat heten die zich meer richt op single player campaigns en grotere multiplayer maps zoals in cod3.

0
test

@Real13 De opvolger van Warzone komt in 2023, de volgende Modern Warfare nog najaar 2022.

0
test

Er is net een nieuwe COD uit.. Wordt allemaal een beetje teveel van hetzelfde. Ook een mooi voorbeeld is Fifa, elk jaar een nieuwe game die eigenlijk precies hetzelfde is als de vorige, alleen dan met betere graphics. Wees orgineel denk ik dan.

0
test

@Cjn2 Waarom zouden ze als het ieder jaar een shit load aan money opleverd?

0

@Cjn2 dit is toch eigenlijk al zo vanaf de ps3? Naar mijn idee is het elk jaar dezelfde game met een ander likje verf. Draait die game tegenwoordig al op een nieuwe engine? Of nog steeds een opgepoetste versie van de oudere versie?

0

Aanbevolen voor jou