Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP

Blizzard werkt aan survivalgame gebaseerd op nieuwe IP

Blizzard heeft aangegeven aan een survivalgame te werken gebaseerd op een compleet nieuwe IP.

De game is in ontwikkeling voor pc en console, al wordt niet aangegeven om welke consoles het precies gaat. "We werken aan een compleet nieuw universum dat de thuishaven is voor een nieuwe survivalgame voor pc en console."

Veel details zijn er nog niet. De game "bevat helden die we nog moeten ontmoeten, verhalen die nog verteld moeten worden en avonturen die nog meegemaakt moeten worden. Een gigantisch rijk vol met mogelijkheden die verkend kunnen worden."

Het bedrijf deelde onderstaande illustraties van de game. Daarnaast zoekt het naar werknemers voor diverse cruciale posities binnen het ontwikkelteam. Het is dan ook waarschijnlijk dat de ontwikkeling van het spel nog in een vroeg stadium is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd, tot nu toe geeft Blizzard toch altijd wel een leuke twist mee aan een genre. Was sowieso wel weer eens tijd voor een nieuwe franchise, hoewel de kwaliteit de laatste tijd om te huilen is.

0

Dapper hoor. Blizzard fans (als die er nog zijn) willen toch liever sequel na sequel en expansion na expansion. Ik ook eigenlijk... ik zou graag zien dat Blizzard weer een keer terug naar de roots gaat en games zoals Blackthorne en Lost Vikings opnieuw bezoekt. Kleinere games, 2D, dergelijke games verkopen tegenwoordig weer als zoete broodjes dus waarom niet. Zelfs de schil die Blizzard tegenwoordig nog maar is kan dat prima behappen.

0

Aanbevolen voor jou