Bioware: 'Dragon Age 4 zit middenin productie'

Bioware: 'Dragon Age 4 zit middenin productie'

Bioware heeft een update gegeven over de ontwikkeling van Dragon Age 4 en een nieuwe Mass Effect. Eerstgenoemde game zit "middenin de productie".

Dat meldde general manager Gary McKay in een blogpost. "Met de nieuwe Dragon Age zitten we middenin productie, wat een geweldig gevoel is." Hij vervolgt: "We richten ons nu op het uitbouwen van onze visie: ongelooflijke omgevingen, diepgaande personages, sterke gameplay, geschreven materiaal dat een impact maakt, emotionele filmpjes - en veel meer."

Een releasedatum is er nog altijd niet. Vorige week meldde journalist Jeff Grubb wel dat de game niet voor eind 2023 uitkomt, maar dit is niet door EA en Bioware zelf bevestigd. Later dit jaar is Bioware van plan om meer blogs en andere content rondom Dragon Age uit te brengen.

Verder laat Bioware weten nu ook aan de nieuwe Mass Effect te werken. "Het team wordt geleid door Mike Gamble en bestaat uit ervaren ontwikkelaars en nieuwe getalenteerde mensen. Ze maken prototypes voor nieuwe ideeën en ervaringen. AAA-games voor next-gen hebben veel tijd nodig om gemaakt te worden en we weten dat onze fans ze sneller willen hebben. Maar onze prioriteit is kwaliteit, en het heeft tijd nodig dat te bereiken."

Tot slot wordt in de blogpost gemeld dat Christian Daily, die sinds 2018 bij Bioware heeft gewerkt, vertrokken is. Hij werkte aan de nieuwe Dragon Age.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop dat BioWare de kans krijgt hun ding te doen zonder teveel bemoeienis van EA, die hebben de laatste games daarmee alleen maar verprutst. Maar daar heb ik een hard hoofd in, je ziet bijna overal gebeuren en het zijn nooit de managers die de consequenties ondervinden van hun beslissingen.

0
test

@Ziminar Het is een beetje zoals de politiekers he.

0

Aanbevolen voor jou