Beelden van geannuleerde Star Wars 1313 uitgebracht

Beelden van geannuleerde Star Wars 1313 uitgebracht

Er zijn nooit eerder vertoonde gameplaybeelden van het geannuleerde spel Star Wars 1313 naar buiten gekomen, waarin te zien is dat spelers het personage Boba Fett konden besturen.

De beelden zijn uitgebracht door The Vault. In de beelden is te zien hoe spelers Boba Fett - die tegenwoordig in zijn eigen Disney+-serie schittert - door allerlei locaties begeleiden. De video is hieronder te bekijken.

Star Wars 1313 werd in 2012 door LucasArts aangekondigd. Het spel werd daarna echter geannuleerd, rond dezelfde tijd als dat Disney LucasArts kocht en alle bestaande projecten een halt toeriep. In 2015 werd nog aangegeven dat de ontwikkeling van het spel altijd nog voortgezet kon worden, maar sindsdien is er niets van vernomen.

Aan het begin van Star Wars 1313 zouden spelers een onbekende premiejager besturen, die vervolgens gedood zou worden door Boba Fett. Spelers zouden de rest van de game als hem spelen.

Er zijn diverse Star Wars-games in ontwikkeling. Eerder deze week kondigde EA aan dat Respawn Entertainment aan drie Star Wars-games werkt: een vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order, een shooter en een strategiegame. Ubisoft werkt aan een openwereldgame gebaseerd op de Star Wars-franchise en eind vorig jaar werd Star Wars Eclipse van Quantic Dream aangekondigd. Verder wordt er door Aspyr Media gewerkt aan een remake van Star Wars: Knights of the Old Republic en komt in februari een nieuwe uitbreiding uit op de mmo Star Wars: The Old Republic. In april verschijnt Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou wel cool zijn als een degelijke RPG zou verschijnen gebaseerd op het Star Wars universum.

0
test

Ziet er al wat minder slick uit dan die fantastische gameplay video van weleer.

0

@Fordon_Greeman Geen wonder aangezien een groot deel geen textures lijkt te hebben :)

0
test

@Fordon_Greeman dat komt omdat men hier alleen nog maar de layout/blocking van het level heeft gedaan. Als die af is wordt er pas aandacht besteedt aan het verder verfraaien van het level. Dit is heel normaal, want het heeft geen zin om al alles perfect uit te werken als je nog niet de basis en mechanics van het level hebt, zou sund van de resources zijn.

0

Aanbevolen voor jou