Atomic Heart komt dit najaar uit, nieuwe trailer getoond

Atomic Heart komt dit najaar uit, nieuwe trailer getoond

De shooter Atomic Heart verschijnt ergens tussen september en december dit jaar.

Dat heeft ontwikkelaar Mundfish gisteren aangekondigd. Een precieze releasedatum is er nog niet. Daarbij werd ook een nieuwe trailer van de game getoond, die hieronder is te zien.

Atomic Heart wordt ontwikkeld door de Russische studio Mundfish en werd in 2019 al aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Inmiddels is ook bekend dat de game daarnaast op PlayStation 5 en Xbox Series X en S uitkomt. Het spel moet ook op Game Pass verschijnen.

Spelers verkennen in Atomic Heart een alternatief universum waarin de Sovjet-Unie nog bestaat en zich ontwikkelt in robottechnologie. Bijna elk gebouw in het land wordt bestuurd door robots. In een van de gebouwen beginnen robots een eigen wil te krijgen, en het is de missie van spelers om er achter te komen wat er aan de hand is. Men heeft zowel geweren als mêleewapens ter beschikking. De muziek van de game wordt geleverd door Mick Gordon, vooral bekend van Doom.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik volg deze game al een tijdje en ik moet zeggen dat die extra ontwikkeltijd toch zijn vruchten lijkt afgeworpen te hebben. Deze trailer ziet er veel beter uit dan al het voorgaande materiaal dat ik gezien heb. De setting en sfeer spreekt me ook enorm aan en doet soms wat denken aan een kruising van stalker en bioshock :-)

0

Aanbevolen voor jou