Activision hint mogelijk naar Call of Duty-content in 2023

Activision hint mogelijk naar Call of Duty-content in 2023

Ondanks dat er volgend jaar volgens eerdere berichtgeving geen nieuw hoofddeel in de Call of Duty-reeks zou verschijnen, zou Activision Blizzard mogelijk toch aan nieuwe content voor de reeks in 2023 werken.

Het bedrijf, dat gisteren diens kwartaalcijfers bekendmaakte, laat namelijk het volgende weten: "Binnen het Call of Duty-ecosysteem zijn de teams goed voorbereid om de aankomende releases met live content te voorzien, terwijl er ook aan nieuwe premium content wordt gewerkt voor 2023 en daarna."

Uit eerdere berichten bleek dat Activision van plan was om volgend jaar geen nieuw hoofddeel in de Call of Duty-reeks uit te brengen. Bovenstaande quote lijkt echter toch te hinten naar nieuwe content in 2023, al zou het mogelijk ook om een spin-off of een kleiner project dan gebruikelijk kunnen gaan. Het zou mogelijk ook naar dlc voor bestaande games kunnen hinten.

Op 28 oktober komt in ieder geval het nieuwe deel in de shooterreeks uit, Call of Duty: Modern Warfare 2. Later dit jaar moet ook Call of Duty Warzone 2.0 verschijnen. Verwacht wordt dat in 2024 een nieuwe Black Ops-game verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Warzone zal wel uitschuiven

0

Laat maar komen die Warzone 2.0!!!

0

Aanbevolen voor jou