Achievements voor GoldenEye 007 plotseling opgedoken

Achievements voor GoldenEye 007 plotseling opgedoken

Er zijn Xbox-achievements voor GoldenEye 007 gevonden.

De achievements zijn door TrueAchievements gevonden en slaan op een vooralsnog niet aangekondigde Xbox One-versie van de klassieke shooter. Fans hopen dan ook dat dit wijst op een aankomende heruitgave, remaster of remake van de game.

De artwork die bij de gelekte achievements hoort, wijst op moderne achievements. Daarbij gaat het in totaal om 1000 punten, in plaats van de 200 die vroeger bij Xbox Live Arcade-games hoorden. Gekoppeld met het feit dat de Duitse ban vorig jaar van GoldenEye 007 werd gehaald, lijken steeds meer hints te wijzen op een nieuwe versie.

Vanwege verschillende licentiehouders van de Nintendo 64-klassieker is GoldenEye 007 nooit opnieuw op een ander platform uitgegeven. Rare, dat inmiddels onderdeel is van Microsoft, ontwikkelde de game, maar ook Nintendo en MGM hebben rechten in handen. Voorheen zouden Microsoft en Rare hebben geprobeerd de game naar Xbox te brengen, maar Nintendo zou dat toen tegen hebben gehouden. Mogelijk is er inmiddels een deal gemaakt waardoor de release wel door kan gaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als Nintendo nu eindelijk de Goldeneye versie van XboxLive (die toen al af was, maar niet kon uitgebracht worden ivm licenties) toe laat, omdat ze zelf de game op hun Switch N64 online app willen uitbrengen, dan schieten ze zichzelf in de voet. Want zeg nou zelf: niemand wil Goldeneye spelen op die verrotte Switch N64 online app! Voor Xbox zou dit echter DE grote retro hit zijn op hun console.

0
test

vorig jaar perfect dark nog eens gespeeld, maar de controls moeten wel naar deze tijd want de game is verouderd.

0
test

@hulstpower Dat vind ik ook. Perfect Dark is verworden tot niks meer dan een memory trip die de tand des tijds niet heeft doorstaan.

0
test

@DasScar yep en dat zal golden eye dus ook zijn als ze het niet update naar tijd van nu.

0

Aanbevolen voor jou