Aankomende update voor XIII-remake moet ervaring verbeteren

Aankomende update voor XIII-remake moet ervaring verbeteren

Er is een forse update voor de remake van XIII in de maak die de algehele ervaring moet verbeteren.

Het in 2020 uitgebrachte spel werd op release gehekeld door pers en gamers en was een van de laagst scorende games van dat jaar. In 2020 verontschuldigden PlayMagic en Microids zich al voor het product - de pandemie was volgens heen een van de redenen voor de gebrekkige kwaliteit van het spel.

Microids laat nu weten dat er een nieuwe studio is aangenomen die aan een gratis update voor de game werkt, waardoor spelers straks "van het spel kunnen genieten zoals de bedoeling was". Het Franse Tower Five (bekend van Lonsword: Winter Chronicle) werkt al meer dan een jaar aan de update. 

Dit moet er voor zorgen dat de grafische stijl van het spel sterk verbeterd wordt en er diverse technische verbeteringen worden doorgevoerd. Ook wordt er een online multiplayermodus toegevoegd. De update komt op 13 september dit jaar uit op PlayStation 4, Xbox One en pc - op die dag moet ook de uitgestelde Nintendo Switch-versie verschijnen. Beelden van die versie zijn hieronder te bekijken.

De oorspronkelijke XIII kwam in 2003 uit op pc, PlayStation 2, Xbox en GameCube en werd ontwikkeld door Ubisoft Paris. Het spel viel op door zijn kleurrijke graphics en ingesproken stem van The X-Files- en Californication-acteur David Duchovny. De game was daarnaast gebaseerd op de gelijknamige Belgische stripreeks.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dat zou wel heel fijn zijn. Heb het origineel met veel plezier gespeeld. De remake was een draak. Ben benieuwd wat er nog te verbeteren valt

0
test

Wel mooi om te zien dat ze het er niet bij laten zitten en aan een update werken. Hopelijk kunnen ze alle problemen ook verhelpen.

0

Aanbevolen voor jou