Uitgebreide gameplay Marvel's Spider-Man 2 getoond

Uitgebreide gameplay Marvel's Spider-Man 2 getoond

Game verschijnt dit najaar op PlayStation 5

Tijdens de PlayStation Showcase werd uitgebreide gameplay van Marvel's Spider-Man 2 getoond.

De trailer toonde onder andere dat Kraven the Hunter een vijand in de aankomende game is. De Kraven's Hunters zijn een nieuwe vijandelijke factie die achter Dr. Curt Connors, oftewel The Lizard, aanzitten en Peter Parker en Miles Morales moeten hem zien tegen te houden.

Zoals al duidelijk was spelen zowel Parker als Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves.

Daarnaast kunnen spelers East River te Queens verkennen, een van de speelbare locaties in de game. Daarmee is duidelijk dat het spel een groter gedeelte van New York zal bevatten dan voorgaande delen. Meer informatie is op PlayStation Blog te vinden.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar het spel moet ergens dit najaar verschijnen op PlayStation 5. Insomniac Games werkt ondertussen ook aan een game rondom Wolverine.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-12
test

Ik weet niet welke gameplay demo jij hebt gekeken maar ik denk dat je of een bril nodig hebt, of nieuwe lenzen want dit ziet er echt wel mooier uit dan Miles Morales.

3
test

Dat viel wel mee hoor. Was zelf ook niet onder de indruk van spiderman 2, Eerder teleurgesteld..

-5
test

ben het met je eens, de game is mooier dan myles maar het is niet een hele grote stap verder. Maar myles was ook al mooi natuurlijk op ps5. Gameplay vond ik wel heel dik en verhaal word ook weer vet. Denk dat snoop gewoon ook beetje teleurgesteld is in de hele show verder en dan word ie beetje negatief. Want de show zelf had vetter ps indien show kunnen heten met 4 vette games er bij.

-2
test

Deze gebruiker is verwijderd

-7
test

Deze gebruiker is verwijderd

-10

Rustig maar.

1
test

Ik vond het ook niet onvoorstelbaar geweldig. Er waren mooie stukken, afgewisseld met middelmaat. De watereffecten waren bvb vrij lelijk zelfs en de framerate van het opspattend water zag er zelfs aan lagere fps uit. Mogelijk wordt dat nog opgepoetst natuurlijk.

-3
test

"Game ziet er net zo goed uit als Miles Morales" Dus... het probleem is? Als je de gameplay bekijkt, zie je al duidelijk verschillen in nieuwere gevechtsanimaties en (met name!) de snelheid van het spel zelf. Tuurlijk kun je het niet leuk vinden, maar uiteindelijk is dit precies waar fans (als ikzelf) om hebben gevraagd. De artstyle is al haarscherp, ik wil vooral verbeteringen zien op het systeem dat er al ligt.

1
test

Het zweefvliegen is ook wel een coole optie. Plus, de developers gaan ook nog niet alles tonen, uiteraard.

2

Zoals bijna elke Sony game van de afgelopen paar jaar kan je eigenlijk nu al verwachten wat je krijgt maar nu met als innovatie GTA 5 stijl personage wisselen. Ik word hier helaas niet warm van. Hopelijk stapt Wolverine af van het open wereld principe en gaat het iets anders doen.

0

Aanbevolen voor jou