Ubisoft onthult Prince of Persia: The Lost Crown

Ubisoft onthult Prince of Persia: The Lost Crown

Verrassing!

Ubisoft heeft Prince of Persia: The Lost Crown uit de doeken gedaan.

Het betreft een 2.5D-platformer met puzzels en belooft een moderne take op de legendarische franchise. In de eerste trailer zijn onder andere grote eindbaasgevechten te zien. De onthullingstrailer is hieronder te bekijken.

Eerder gingen er al geruchten dat Ubisoft Montpellier aan een nieuwe Prince of Persia-game in 2.5D zou werken, die hevig geïnspireerd moet zijn door de Ori-reeks. Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van aanstaande maandag onthult Ubisoft meer over de game. Die presentatie begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. 

Prince of Persia: The Lost Crown komt uit op 18 januari 2024 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een slechte muziek zeg voor een trailer.

0

Eensch

0
test

Bij deze trailer krijg ik een geval van een endless runner. Omdat buiten de gevechten ik alleen maar constant rennen, springen, wall jumps en zo zie. Hopelijk is de balans goed dat je ook niet steeds moet rennen maar ook beetje puzzelen zoals de oude originele game. Verder vind ik dit nog wel kans hebben. Beter dan die mislukte aankondiging van een Sands of time remake.

0

Aanbevolen voor jou