Tomb Raider 1 - 3 Remastered-update hijst Lara Croft in luipaardpakje

Tomb Raider 1 - 3 Remastered-update hijst Lara Croft in luipaardpakje

Gamecollectie is beschikbaar op pc en alle moderne consoles

Dankzij een nieuwe update voor Tomb Raider 1 - 3 Remastered kan hoofdpersonage Lara Croft in een outfit met luipaardprint worden uitgedost.

Het pakje is bedoeld voor het level Nightmare in Vegas. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de kleding beschikbaar zou komen in de Golden Mask-uitbreiding voor Tomb Raider 2, maar uiteindelijk werd het toch niet uitgebracht.

De update voegt ook nieuwe poses voor de fotomodus toe, alsmede allerlei oplossingen voor bugs, verbeteringen aan de belichting en meer. Alle details zijn in de patch notes te vinden.

Afgelopen februari kwam Tomb Raider 1-3 Remastered uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Het is een pakket met de eerste drie Tomb Raider-games. De graphics zijn verbeterd, al kan men op elk moment wisselen naar het oorspronkelijke uiterlijk van de games. Daarbij worden de uitbreidingen The Unfinished Business, The Gold Mask en The Lost Artifact meegeleverd.

De eerste drie Tomb Raider-games verschenen in de jaren negentig en maakten van hoofdpersonage Lara Croft een wereldwijde beroemdheid. In de games gaat de avonturierster op avontuur op allerlei locaties, van eeuwenoude grotten tot exotische steden. 

Tomb Raider 1 - 3 Remastered
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou