Test Drive Unlimited: Solar Crown uitgesteld naar 2023

Test Drive Unlimited: Solar Crown uitgesteld naar 2023

Test Drive Unlimited: Solar Crown is uitgesteld; de game komt nu pas in 2023 uit.

Dat heeft Nacon gisteren laten weten. De game stond eerst gepland voor een release op 22 september 2022. Nacon meldt dat het "de meest gepolijste game-ervaring binnen de franchise wil maken door meer tijd aan de ontwikkeling te besteden".

Ook heeft het bedrijf de PlayStation 4- en Xbox One-versies van het spel geannuleerd. In plaats daarvan komt de game alleen naar pc, PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch.

Solar Crown is een racegame met een open spelwereld die zich afspeelt in Hong Kong. De physics engine van de WRC-games wordt daarbij gebruikt voor de game. Automerken als Porsche, Lamborghini, Ferrari en Bugatti zijn in het spel te vinden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan kan het gaan concurreren met de nieuwe Forza Horizon die dan vermoedelijk uit gaat komen. Niet de makkelijkste game om te "verslaan".

0
test

@Riyakuya Als het enigszins op de eerste twee delen gaat lijken zijn het twee totaal verschillende games. TDU is veel uitgebreider met huizen (die je kunt aanpassen), garages, auto's bij een autodealer bekijken proefrijden en samenstellen, casino, enorm grote map (1:1 lokatie) en nog meer. Ook dat je zelf kan bepalen in welke garage welke auto staat en dan anderen in je garage kunt uitnodigen. Horizon is veel simpeler en veel minder sociaal gericht. Wel leuke games overigens.

0
test

@Stealth95NL hm dat is inderdaad behoorlijk anders. Ben benieuwd hoe deze titel gaat worden dan!

0

Aanbevolen voor jou