Riot doneert Battle Pass-opbrengsten Valorant aan goede doelen Oekraïne

Riot doneert Battle Pass-opbrengsten Valorant aan goede doelen Oekraïne

Ontwikkelaar Riot Games maakt bekend de komende week alle opbrengsten van battle pass-verkopen te doneren aan goede doelen die te hulp schieten bij de crisis in Oekraïne. Daarbovenop doneert het bedrijf zelf een miljoen dollar.

Dat meldt de ontwikkelaar via eigen website. Riot zegt van spelers te hebben gehoord dat ze willen helpen bij deze humanitaire crisis, en daar sluit de ontwikkelaar zich nu dus bij aan.

Vanaf 5 maart tot en met 12 maart worden alle opbrengsten van de battle passes van Valorant, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics en Wild Rift gedoneerd. Ook de opbrengsten van de verkoop van de nieuwe Bee-skin in League of Legends gaan naar goede doelen.

Riot zegt daarnaast zelf nog een miljoen dollar te doneren, verspreid over drie non-profitorganisaties: International Medical Corps, Artsen Zonder Grenzen en het Poolse Rode Kruis.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is Riot niet van Epic? en is Epic niet Chinees? en is China geen bondgenoot van Rusland? Aan de andere kant, het is niet dat ze de oorlog steunen maar juist de slachtoffers willen helpen.

0

Aanbevolen voor jou