Remedy geeft kijkje achter de schermen bij Alan Wake 2

Remedy geeft kijkje achter de schermen bij Alan Wake 2

Maak kennis met Saga Anderson

Remedy Entertainment geeft middels een pas verschenen video een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Alan Wake 2.

De video is hieronder te bekijken. Het filmpje zoomt vooral in op het nieuwe speelbare personage FBI-agente Saga Anderson. De video geeft daarnaast inzicht in de technologie die wordt gebruikt om de game te maken.

De eerste gameplaybeelden van Alan Wake werden tijdens de PlayStation Showcase getoond. Het spel komt op 17 oktober uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Tevens maakte Remedy bekend dat de game enkel digitaal uitkomt om de kosten te drukken.

Alan Wake 2 werd eind 2021 aangekondigd. De eerste game verscheen in 2010. Hierin zoekt de titulaire schrijver in het dorpje Bright Falls naar zijn verdwenen vrouw. Ondertussen lijkt hij langzaam zijn verstand te verliezen. Andere games van Remedy zijn onder andere Control en Quantum Break.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel veel zin in deze game! Remedy maakt hun games met veel passie, altijd leuk om te zien hoeveel moeite ze steken in werelden en karakters. Benieuwd naar meer! En vooral ook dat inderdaad Max Payne is...!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou