Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam

Rainbow Six Benelux League -finale vindt plaats in Amsterdam

De finale van het zevende seizoen van Rainbox Six Siege-toernooi Benelux League vindt op 6 augustus plaats in Amsterdam.

In het esports-toernooi strijden acht teams uit de Benelux om een prijzenpot van 17.000 euro. De teams winnen eveneens een ticket om mee te doen aan de European Challenger League, de Europese variant van het toernooi. Beide toernooien worden georganiseerd door Ubisoft, de ontwikkelaar van de game.

De finale van het toernooi vindt plaats in de monumentale kerk De Duif, aan de Prinsengracht. Het toernooi is te volgen op Twitch via het onderstaande kanaal, maar kan ook fysiek worden bijgewoond. Tickets kosten tussen 5 en 10 euro en zijn hier beschikbaar.

Naast het Europese toernooi zijn er Noord-Amerikaanse, Latijns Amerikaanse, Aziatisch-Pacifische en algemene toernooien die elk onderdeel zijn van een algemeen klassement. Door punten te scoren in dat klassement maken teams kans om uitgenodigd te worden voor Rainbow Six Invitational, een eindtoernooi dat ieder jaar in februari plaatsvindt. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou