nDreams werkt aan PlayStation VR2-game

nDreams werkt aan PlayStation VR2-game

De Britse ontwikkelaar nDreams geeft aan dat het aan een game voor PlayStation VR2 werkt.

Dat meldt de studio op social media. Het bedrijf laat weten twee nieuwe games te willen onthullen, waaronder een "next-gen virtualrealitygame voor PSVR2". Om wat voor game het gaat is nog niet duidelijk. Ook is niet bekend wanneer de onthulling precies plaatsvindt - alleen dat het ergens in de komende maanden moet gebeuren.

nDreams heeft onlangs nog Ghostbusters VR voor de Meta Quest aangekondigd. Het bedrijf is ook bekend van spellen als Little Cities, Fracked en Sushi Ben. 

De afgelopen jaren heeft Sony op verschillende momenten details rondom de PlayStation VR2 onthuld. Zo bedraagt het oledscherm van de bril 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en is het gezichtsveld 110 graden. Verder heeft PlayStation VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen.

Het is nog niet bekend wanneer de headset uitkomt. Wel is er al een eerste game onthuld, Horizon: Call of the Mountain.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou