Lego Star Wars: The Skywalker Saga krijgt geen online co-op na lancering

Lego Star Wars: The Skywalker Saga krijgt geen online co-op na lancering

De mogelijkheid om Lego Star Wars: The Skywalker Saga in online co-op te spelen wordt waarschijnlijk niet na lancering aan de game toegevoegd.

Even werd er gespeculeerd dat Lego Star Wars: The Skywalker Saga na lancering online co-op zou krijgen, maar dit blijkt niet waar te zijn. TT Games heeft het gerucht ontkracht via Twitter.

Op Twitter reageren veel fans negatief. Online co-op is een feature die velen graag in de game zien, maar vooralsnog lijkt het dus niet aan de game toegevoegd te worden. Wie weet bedenkt de ontwikkelaar zich als ze zien hoe groot de vraag ernaar is.

Uiteraard kan Lego Star Wars: The Skywalker Saga wel in splitscreen co-op gespeeld worden op één console. De game verschijnt 5 april voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Co-op is juist wat ik het meest interessante aan de lego games vind, dus wel jammer dat er geen online optie wordt toegevoegd. Hopelijk dat het ook met zn 2en kan zonder splitscreen, want dat vind ik nou zo leuk aan de oudere games waarbij je altijd met zn 2en op 1 scherm blijft en niet ineens het scherm opgesplitst wordt waardoor je minder ziet.

0
test

Voor mij totaal geen probleem. Eindelijk weer een (hopelijk) goede split screen couch co-op game.

0

Aanbevolen voor jou