Gerucht: Lego Horizon Adventures verschijnt tegelijk op PS5 en pc

Gerucht: Lego Horizon Adventures verschijnt tegelijk op PS5 en pc

De game zou aanstaande vrijdagnacht worden onthuld

Lego Horizon Adventures zou tijdens de Summer Game Fest-liveshow aangekondigd worden en tegelijk op PlayStation 5 en pc uitkomen.

Dat claimt de vooralsnog altijd betrouwbare insider Billbil-kun. Er gingen eerder al geruchten over het bestaan van een Lego-game gebaseerd op de Horizon-reeks, maar nu wordt gemeld dat de game in de nacht van aanstaande vrijdag op zaterdag wordt uitgebracht.

Daarbij zou de game op een nog onbekend moment tegelijk uitkomen op PlayStation 5 en pc. De reserveringen zouden meteen na de aankondiging live gaan.

Volgens de insider wordt Lego Horizon Adventures een actie-adventuregame die zowel alleen als in co-op doorlopen kan worden. De game zou daarbij cross-platform play ondersteunen zodat mensen op PlayStation en pc samen kunnen spelen.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste stap richting her onvermijdelijke: alles van Sony komt tegelijk op PlayStation en PC. En net zoals met Xbox verwacht ik dat PlayStation consoles daardoor véél minder gaan verkopen.

0

Je conclusie op dit gerucht zijn nogal kort door de bocht. Ik verwacht inderdaad wel dat Sony in de toekomst vaker en vaker alles sneller tegelijk gaat uitgeven op PC. Maar om Xbox nou als voorbeeld te nemen vind ik bijzonder. Microsoft heeft vanaf de Xbox One wat verkeerde keuzes gemaakt, die ze nog altijd duur te staan komt. Mogelijk vind er langzaam aan een verschuiving naar PC plaats, maar dat staat grotendeels los van dit soort keuzes. Consoles hebben hun eigen kracht en zwaktes, net als PC (en mobiel...). Ook is deze LEGO game een samenwerking, met andere voorwaardes en dus ook een ander uitgeefbeleid.

2

Nee, gaat wel met meer games gebeuren, maar de grote inhouse productions zllen tijdelijk exclusief blijven

0
test

Kan me hier zo niks bij voorstellen. Erg benieuwd naar!

0

Aanbevolen voor jou