Exclusieve outfit onderweg naar Sifu voor Deluxe Edition-bezitters

Exclusieve outfit onderweg naar Sifu voor Deluxe Edition-bezitters

Ontwikkelaar Sloclap onthult dat bezitters van de Deluxe Edition van Sifu in mei, bij het uitkomen van de eerste grote update van het vechtspel, een exclusieve outfit krijgen.

Sloclap is er vooral op gericht Sifu verder te verbeteren, maar wil als bedankje aan de fans ook een exclusieve outfit toevoegen. Deze zit in de eerste grote update van het spel, dat in mei uit moet komen.

De ontwikkelaar zegt daarbij meer nieuwe pakjes voor het hoofdpersonage te gaan ontwikkelen. Het is nog onbekend of die voor iedereen bedoeld zijn, of dat het weer om exclusieve beloningen gaat voor bezitters van de Deluxe Edition.

Tot slot roept Sloclap fans op om hun ideeën en concepten voor nieuwe outfits op te sturen, zonder de garantie dat ze er daadwerkelijk iets mee doen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch vermaak ik me met deze game. Het heeft een rare vorm van verslaving om het steeds beter te willen doen. Snap ook dat het niet voor iedereen is, maar vind dit wel een hidden gem

0
test

@Roy36NL Dat had ik met Hades. Toen ik net begon met spelen snapte ik al die lovende recensies niet maar hoe langer ik het speelde hoe verlavender het werd. Inmiddels heb hem tientallen keren uitgespeeld. Maar Sifu spreekt me ook wel aan, schijnt ook wat pittig te zijn om in te komen maar daarna steeds beter te doen? Het is alleen momenteel wat druk met topgames, Horizon, elden ring, cyberpunk (net aan begonnen sinds ps5 upgrade) dus ik denk dat sifu nog even moet wachten.

0

Aanbevolen voor jou