CD Projekt Red kondigt promotietour Cyberpunk 2077-dlc aan

CD Projekt Red kondigt promotietour Cyberpunk 2077-dlc aan

De Phantom Tour

Om de Phantom Liberty-uitbreiding voor Cyberpunk 2077 te promoten organiseert CD Projekt Red de Phantom Tour.

Zo maakt het bedrijf bekend via sociale media. Tijdens de Phantom Tour organiseert het bedrijf over de hele wereld speciale evenementen waarin spelers de nieuwe uitbreiding voor Cyberpunk 2077 kunnen aanschouwen. De Phantom Tour gaat onder andere naar Warschau, Keulen, Tokio, Peking, Seoul, Parijs, Sao Paulo en Londen. Op welke data de evenementen plaatsvinden is nog onduidelijk.

Phantom Liberty is de eerste en enige uitbreiding voor Cyberpunk 2077 en breidt "een bestaand district" van Night City uit. De uitbreiding bevat grotendeels nieuwe personages. Hoofdpersoon V en Johnny Silverhand, gespeeld door Keanu Reeves, keren terug. Nieuw is het personage Solomon Reed, een FIA-agent voor de NUSA, die wordt gespeeld door Idris Elba.

De dlc-uitbreiding verschijnt ergens dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc - de vorige generatie consoles wordt niet ondersteund. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. CD Projekt Red heeft eerder al aangekondigd dat er ook een vervolg op de game komt.

View post on X
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed dat ik dit artikel voorbij zie komen, ik was al bijna vergeten dat ik nog een refund zou krijgen voor deze DLC als eigenaar van de Xbox One X Cyberpunk Edition, aangezien deze DLC daar onderdeel van was en nu niet naar de One en PS4 uitkomt, eens gaan zoeken hoe het daar mee zit.

0
test

het wordt echt een keer tijd dat ik dese game ga aanschaffen. Volgens mij is het nu wel een aanschaf waard denk ik?

1
test

Ja het is het zeker waard. Veel issues zijn er inmiddels uit gepatched. En wat er overblijft kun je voor lief nemen. Het een degelijk game waar je heel wat uurtjes plezier (zeker met alle side quests en activiteiten) mee kunt hebben. Voor rond de 20 euro moet je hem wel kunnen aanschaffen (sites als eneba of kinguin).

2
test

Volgt de politie je eindelijk met voertuigen als je een misdaad pleeg?

0

Aanbevolen voor jou